Vielä ehtii, vielä ehtii...

Ei kylläkään enää tänään, mutta huomenna on vielä toinen samanmoinen messurupeama edessä kuin mitä tänään on eletty. Hieno päivä, kertakaikkiaan: paljon ihmisiä ja oikeastaan jatkuva ruuhka ja ryysis ovien avaamisesta klo 10 alkaen aina tuonne klo 15 ja risat, jolloin huomasi, että tohina alkoi rauhoittua. Tuossa vaiheessa ehdin itsekin ainoan kerran poistua osastoltamme, kävin kahvilla ja hiukan kiertämässä hallia, jossa olemme - että keitä muita siellä on.

Monia, monia tuttuja päivän mittaan: Hetalla Vehmaalla asioineita, blogituttuja, kursseille osallistuneita ja muuten elämän varrella tutuksi tulleita ystäviä ja kylänmiehiä/naisia. Monille oli minun naamani nyt tuttu - Turku-tv:tä katsotaan näköjään melko paljon. Onhan se kiva, että joku on sen ohjelman katsonutkin, ettei tyhjää tehty.

SIIS kiitos kaikille messuilla ja tietysti ennenkaikkea osastollamme tänään käyneille ja te muut, jotka vielä kotona ihmettelette: tossua toisen eteen aamulla, vielä huomenna ehtii, messu-ovet suljetaan klo 17 ja siihen asti messuillaan täyttä kaulaa. Siellä on ihan kivaa!