Pakko käydä heittämässä tänne ensin tieto, sitten vasta päivityshommiin verkkokauppaan. Siirryn tästä suoraan askartelukeidas piste comiin ja päivitän tilda-osastolle joitain taustoja, pari boordia ja sen semmoista. Olen itsekin aivan hurahtanut noihin tildoihin, en vaan ehdi tehdä niistä itse mitään, ihailen vaan. Monet ovat jo pyytäneet tietoja tilda-päivityksistä itselleen, mutta en ole niitä arvannut luvata, koska lupaan vain sellaista, minkä pystyn pitämään. Blogiin lupasin heittää tietoa, että jostain näkisi, kun jotain uutta on katsottavissa.

Vinkatkaa ihmeessä kommenttilootaan, jos blogeissanne on Tilda-kuva-askarteluja, kuten Myy ja Vilijonkka esimerkiksi edelliseen postaukseen olivat tehneet. Niitä on mukava käydä ihastelemassa ja aina toisten tekemisistä saa uusia vinkkejä omiin puuhiin!

Mutta nyt haihdun täältä päivityspuuhiin kaupan puolelle. Sii juu.

Edit reilu tunti myöhemmin: nyt on uudet mallit syötetty verkkokaupan hyllylle. Tilda-hylly alkaakin notkua herkuista, laskin tuossa lopuksi, että erilaisia Tilda-artikkeleja sieltä löytyy nyt jo 22 kappaletta!

1110270.jpg

1110272.jpg

Muun muassa tällaisia löytyy nyt valikoimasta - tuskin maltan odottaa, että itsekin ehtisin jotain näistä näperrellä.