Hetan kesä on päättynyt! Tästä eteenpäin palvelemme lauantaisin kello 10 - 16, ainakin vuodenvaihteeseen asti. Sen jälkeen toki olen vapaa kuin taivaan lintu tekemään mitä vain, aika näyttää sitten, että mitä se on.

Äsken heilui arvovaltainen arvontakäsi, joka poimi kävijäkyselyyn vastanneiden lappujen joukosta voittajia. Lahjakortit Hetaan voittivat Noora Lempäälästä ja Hanna Mynämäeltä, tuotepaketit Ilona Laitilasta, Lea Uudestakaupungista, Tuire 040-alkuisen puhelinnumeron takaa, Hilkka Mynämäeltä ja Hannele 0400-alkuisen puhelinnumeron suojista. ONNEA KAIKILLE, tulen ottamaan teihin yhteyttä lähiaikoina. Tässä vielä kuva arvontatilanteesta:

818104.jpg

Aivan valtaisa, sydämenpohjasta tuleva KIITOS kaikille Hetan kanssa tänä kesänä tekemisissä olleille ihmisille, niin liikkeessä asioineille kuin blogia seuranneille ja touhussa myötäeläneille. Tässä blogissa tahti hidastuu nyt jonkin verran, mutta en aio tätä hiljentää kokonaan, seuraillaan täällä edelleen, mitä kulisseissa tapahtuu ja miten verkkokaupan pystyttäminen sujuu.

Blogitapaamiseen 16.9. olisi tosi kiva saada vielä muutama innokas mukaan, tutustu aiemmassa postauksessa aiheeseen ja lähde mukaan!