Arvovaltainen "Onni Kalevi" sanoi maagisen numeron viisitoista. Tätä kautta saatiin selville voittajakommentti, ja sen kommentin antajaksi paljastui "Hänna", jonka tosin epäilen olevan kirottu virhe, sillä blogin emäntä näyttää olevan nimeltään HANNA! ONNEA ja kiitos osallistumisesta kaikille muille ja ennenkaikkea kiitos myötäelämisessä tässä meidän perheelle isossa projektissa. KÄVIN ensi työkseni Hannalle itselleen blogiin laittamassa kommentin voitosta, tämä postaus tulee vasta seuraavana.

Kaikille muille osallistumaan ehtineille toivon aurinkoista syyspäivää ja Jussille lisäksi työhaluja, joita valitettavasti kauppaan tuskin tullaan valikoimaan saamaan (mikä kultakaivos se olisikaan...). Kaikki vinkit valikoiman laajentamiseksi talletetaan korvan taakse ja ainakin heti voin kertoa, että leimasimia koitan päivittää alkavalla viikolla ja tarrojakin on tulossa melko iso lähetys ehkä vielä tämän lokakuun aikana jo. Muut muhivat mietiskelymyssyssä ja katsotaan josko jotain pystyttäisiin näille asioille tekemään. (Kaisalle tiedoksi, että korupihtejäkin löytyy, eivät ole tulossa kuitenkaan verkkokauppaan. Vain murto-osa tuotteistamme löytyy verkkokaupasta ja kannattaa kysäistä jos jotakin ei sieltä löydy, joten tarvittaessa sähköpostia liikkeelle TAI, jos jotain muuta tarvii tilata, niin tilauslomakkeen lisätieto-kenttää hyväksikäyttäen voi tiedustaa kaipaamiaan kapineita.)

Syys- ja jouluaskartelusesonki on vilkkaimmillaan. Myös käsitöiden teossa on kuumin kausi menossa ja pukinkonttiin putkahtelee pehmoisia paketteja varmasti jo monessa kodissa. MUISTAKAA kuitenkin välillä venytellä ja jaloitella jotta kunto säilyy jouluun asti eivätkä paikat kramppaa.

NYT Heta sulkee esiripun tältä päivältä ja vetäytyy perheen pariin. Acta est fabula, plaudite!