Nyt kannat kattoon: askartelukeitaalla on läjä yksittäiskappaleita erilaisia kannattomia kumileimasimia, eli hienosti sanottuna "unmounted"-leimasimia. Niihin kokeilin uutta varastosaldon näyttävää toimintoa (siis uusi toiminto tuossa verkkokauppa-ohjelmassa johon sitten päädyin). Nyt pitäisi toimia niin, että kun sen joku on ostanut, sitä ei enää pysty toinen ostamaan. Mielenkiinnolla seuraan miten pelittää.

Sen verran noista kannattomista lisävalaistusta, että niissä toimitetaan siis pelkkä kumiplätkä, jossa on se leimasinkuva kaiverrettuna toiselle puolelle ja kaksipuolisen teipin laitan siihen toiselle puolelle valmiiksi. Leimasimen voi sitten itse kiinnittää sopivaan palikkaan, mitä kotoa löytyy, materiaalillakaan ei ole väliä, kunhan on tasainen, jotta leimausjäljestä tulee hyvä.

Tänään on ollut piikki kävijöiden määrässä nettikaupassa - sitä, että mistä se johtuu, en osaa ollenkaan arvella. Tänään on kuitenkin tehty uusi kävijäennätys, jopa avajaispäivän lukemat ylittyivät! Kiitos kaikille kävijöille, kulkekaa toistekin keitaan kautta.