Tänään alkoi armoton hyllynkokoamisrumba. Aluksi koottiin lattialla:

682635.jpg

Melko pian kyllä isäntä sanoi, että hän tekee työpöydän. Muutoin voi olla, että olis paikat paljon paljon kipiämpänä kun sentään täys työpäivä, noin 8 tuntia, on noiden kimpussa puuhailtu. Mutta kyllä on tullut valmistakin:

682636.jpg

682638.jpg

Vielä on paljon työtä edessä, mutta uskon kyllä, että kun huominen on puuhailtu, niin hyllyt alkaa olla hyvällä mallilla. Niitäkin nyt vaan täytyy laittaa.

Tänään aamupäivällä pystytettiin toisen ennakkovaroitusmerkin runko Turun suunnasta tuleville (Kustavin suunnasta tulijoille on laitettu jo viikko sitten).

Isäntä laittoi autoonsa  eilen Hetan pikkutarran:

682650.jpg

On vaan niin pieni, ettei varmasti kukaan liikenteessä erota tekstistä mitään, mutta parkissa ollessa tietysti voi kiinnittää huomion. Äsken päivän päätteeksi laitettiin hänelle vielä isompi, varsinaiseksi autotarraksi ajateltukin tarra autoon kiinni, siitä ei nyt ole vielä vaan kuvaa, mutta ihan hyvältä sekin näyttää (on kuskin puoleisessa kyljessä).

Viimeinen työ ennen sisälle rauhoittumistamme oli vielä Suomen lipun laskeminen. Se meni hiukan pitkäksi (n. klo 21.40), mutta nyt sekin on tehty ja päivän työt päättyneet.

Huomenna jatkuu. Hyllyissä riittää vielä runsain mitoin töitä. Siinä on mun tämänhetkiset "askartelut".