No ei vaineska, mistä lie tuli mieleen tuo otsikon fraasi - joku varmaan tunnistaa, kenen biisi on kyseessä. Ehkä se johtui siitä, että näin pitkään iltaan meni, ennenkuin koneelle asti pääsin tänään.

Piti vaan juoruamani, että ensimmäinen Hetan kurssi on nyt sitten pidetty. Kurssilaisia oli loppujen lopuksi neljä (muutama peruutus tuli tietenkin matkan varrella), kaikki olivat tosi iloisia ihmisiä ja vakuuttelivat päivän päätteeksi opin olleen hyödyksi. Itsekin olen ihan tyytyväinen kurssin sujumiseen. Aiheena oli tänään 3d-tekniikan perusteet ja ainoastaan yhdellä kurssilaisista oli aiempaa kokemusta tästä lajista.

Ainoa, mikä ei pitänyt kutiaan, oli kurssin loppuaika. Alunperin arvioin, että yhden aikoihin varmaan kaikki on valmista, kun kymmeneltä aloiteltiin, mutta loppujen lopuksi viimeinen kurssilainen poistui varttia vaille kolme Hetasta, tosin siinä oli hiukan ostosaikaa lopussa, mutta puolisentoista tuntia arvioitua pitemään siinä vilahti.

Kuvia ei nyt ole, hyvä kun sain tämän viikon Saturday Surprise -kortin valmiiksi ja kuvattua. Antoisa päivä kumminkin ja hyvät fiilikset!