"Normaalilta" tuntuva päivä sikäli kuin tässä jo osaa sen normaalin määritellä. Tosi mukavia asiakkaita, pari blogi-ihmistäkin taas joukossa. Saturation toi ottamansa upean valokuvan sammakosta, kiitos vielä kerran, täytyy siitä taulu tuunata kunhan ehdin keskittyä asiaan ja Saana kävi huokailemassa (ihastuksesta) pikimmiten Kustavin reissullaan.

Tänäänkin poikkesi muutama, joilla oli ollut jonkinlaisia sidoksia tähän meidän paikkaan elämän jossain vaiheessa. Heitä on aina hienoa tavata, muistelevat vanhoja ja tietävät asioita.

Eräskin pappa viikonloppuna kertoi olleensa rakentamassa pihasaunaamme vuonna 1936! Toinen kertoi tuoneensa perunoita tänne jo 40-luvulla (tiloissammehan on aiemmin toiminut perunankuorimo). Tällaiselle vanhoista asioista kiinnostuneelle reliikille nämä tiedonrippuset ovat kultajyväsiä. Vielä kun jostain saisi vanhoja valokuvia näistä rakennuksista...

Nautin joka päivästä ja jokaisesta ihmisestä, joka tänne tulee, oli syy mikä hyvänsä!

Huomenna on tulossa pari telinettä Lohikarilta, saadaan aanelosia johonkin esille ja varmaankin kaksi ellei jopa kolme askartelutarviketilausta (yhdestä tuli jo lasku tänään, eiköhän ne tavaratkin sieltä siis piakkoin tule). Sen jälkeen onkin enää yksi askartelutarviketilaus sisällä tällä hetkellä.