Tässä kuva lauantaina avautuvasta kotisivusta ja sen tämänhetkisestä ulkoasusta. Olen sitä eestaas veivannut ja tähän nyt tällä hetkellä päätynyt lähinnä koekaniineita käyttämällä (kyllä, meillä tehdään "ihmiskokeita"). En halua, että sivu on rauhaton, mutta ei se myöskään saa kadota tapettiin niin sanotusti värittömyytensä takia. Kaikkia ei koskaan voi värimaailma miellyttää - vaikka minkä värityksen valkkaisi - mutta tässä oli Hetan oranssi väri kuitenkin lähtökohtana, siitä alettiin rakentaa. Mielellään kommenttia saa paiskata, mitä juuri Sinun silmäsi tuosta tykkäävät.

896998.jpg

Eikä sitten kannata huolestua, jos tekstit eivät tässä erotu, tämä on vain printscreenillä napattu kuva ja pienennettykin vielä paljon, lähinnä halusin vilauttaa tuota värimaailmaa.

Eedittiä kolmen ensimmäisen kommentin jälkeen, kello 19.02: Ajattelin itsekin, että jonkun kuvan puutteesta tuo kärsii ja yllättäen sammakko kävi mielessä, mutta kun sopivia söpösiä sammakoita ei ollut heti tyrkyllä, jäi muhimaan. Aattelin kyllä ihan vihreätä kaveria, onhan tuossa värimaailmassa joitain tekstejä vihreänä, sopisi ihan hyvin joukkoon. Kiva, että samansuuntaisia mielteitä herättää muissakin.