Meinas iskee laiskuus ja tulla kuvaton postaus tänäänkin, mutta Tetra sai minut muuttamaan mieleni kommentillaan. Siis pikapuoliin tulee kuvia.

Tästä päivästä siihen saakka sen verran, että taas yksi blogi sai kasvot: Maarit pistäytyi iltapäivällä Hetassa miehensä kanssa. Oli mukava tutustua! Höösäsin niin paljon niitten stanssien kanssa, että tajusin vasta, kun olivat menneet, että en kanta-asiakaskorttia hälle tyrkyttänyt. (Muistuta mua enskerralla jos mä en huomaa vieläkään!) En niitä mitenkään liukuhihnalta ole jaellut, lähinnä sellaisilta kysyn, jotka näyttää mahdollisilta monikävijöiltä - satunnainen lahjatavaran ostaja ei täytä näitä kriteereitä kovinkaan usein. Askartelijoilta yleensä kysyn, tänäänkin kävi Laitilasta eräs, jolle kortin tein - vaikkei usein kävisikään, saa sillä kuitenkin etuja eikä se sido mihinkään, maksa mitään eikä vanhene koskaan.

Hiljainen kaikenkaikkiaan oli tämä päivä. Taisi olla rantakeli, aurinko porotti todella kuumasti. Nyt illalla onkin ukkoskuuroalueita kierrellyt näillä nurkilla. Mutta nyt painelen toiselle koneelle niitten valokuvien kimppuun.