Nyt ollaan jo niin pitkällä, että hyllyt saatiin pestyä ja alettiin somistustakin jo touhuta. Raahattiin yksi vanha kukkapöytä,

691451.jpg

pala kangasta (tällä hetkellä ryppyisen näköistä, olen huomannut - tulee korjaantumaan) ja yksi vanha pikkulipasto

691462.jpg

Hetan karsinaan. Ihan kokeeksi hiukan jotain laitoin tuohon esille. Ajatus olisi, että valikoimaan kuuluvia lahjatavaroita ja jotain askartelun mallitöitä yms sinne näytille laitettaisiin, mutta tällä hetkellä se nyt näyttää tältä:

691468.jpg

Tuossa lipaston ovessa roikkuvat pyyheliinat ovat Hetan omaa mallistoa, toteuttajana yksi sammakoista. Tuotemerkkikin on mietittynä, se on Heta and friends. Sillä merkitään kaikki omat ja sammakoiden käsityöt tekijästä riippumatta. Tämä pyyhkeiden-tekijä-sammakko ainakin oli sitä mieltä, että se on hyvä idea. Tagi on yksinkertainen: ruskea aaltopahvin palanen, johon leimataan (leimasin on jo hankittu) "Heta and friends" -logo ja mahd. tekijän nimi ja sitten juuttinarulla tuotteeseen kiinni. Koitan pitää kaiken tyyliin sopivana. Kuvaan sellaisenkin näytille tänne joku päivä kun muistan.

Tältä illalta nyt enää hyvää yötä, huomenna on edessä mieletön päivä kun saadaan tavaralasti haettua tänne ja ruvetaan miettimään mihin ne saisi sijoitettua. Ennen nukkumaanmenoa kuitenkin saunaan jotta aamulla on raikas ja hyvä olla!