Viime viikolla soitti Turku-tv:stä toimittaja Ann-Mari Rannikko ja kysyi, voisiko hän tulla Hetaan, tehtäisiin pari ohjelmaa. No tottahan toki! Tänään oli sitten h-hetki. Vaikea kuvitella, mitä saimme aikaiseksi, mutta jos kiinnostaa, katso ihmeessä Turku-tv:stä:

Ensimmäinen osa, jossa dekupaassataan, esitetään 13.3. eli ensiviikon torstaina ja toinen heti pääsiäisen jälkeisellä viikolla, torstaina tuolloinkin, 27.3. Ohjelman nimi on "Opi ja harrasta" ja se tulee ulos käsittääkseni kaksi kertaa aina kyseisen illan aikana, kuudelta ja yhdeksältä. Meillä ei ole Turku-tv:tä saatu näkymään sen jälkeen, kun antennilähetykset loppuivat, joten täytynee hankkiutua jonnekin, missä on toivoa ohjelman näkemisestä - vaikka voi se olla melkoista kidutustakin katsoa, sitä on mahdoton tietää etukäteen.

Toisessa osassa juteltiin atc-korteista ja tehtiinkin yhdet yksinkertaiset, pikaiset kortit kokeeksi. Tällainen on mun ohjelmassa tekemäni kortti.

1352516.jpg

Oli mielenkiintoinen päivä. Illalla vielä yksi hääpari kävi hakemassa tilaamansa hääkutsukortit, jotka sain eilen valmiiksi ja sekä morsian että sulhanen vaikuttivat molemmat tyytyväisiltä näkemäänsä ja sehän on tietysti paras kiitos tekijälle.