Edit 4.12.: Tildojen kysyntä yllätti, nyt taas kaikkia malleja löytyy varastosta!

Heta toi kesällä jo Suomeen ensimmäiset Tilda-kuvat, nykyisinhän niitä saa jo myös eräästä koko maan kattavasta askartelutarvikeliike-ketjustakin. Tällä hetkellä tuntuu, että Tilda ja Magnolian leimasimet ovat ne jutut, joista askartelu-Suomi puhuu. Magnolian leimasimia ei Hetan valikoimassa vielä ainakaan ole, mutta Tilda-kuvien valikoima laajeni tänään joulu-aiheisista muihinkin elämän alueisiin ja nämä ovat nyt myös jo verkkokaupassa! Tässä pari kuvaa esimerkiksi:

1104735.jpg

Tämä tyttö-arkki ja samansorttinen poika-arkki ovat 12" kooltaan. Aivan ihania kuvia vaikka skräppialbumin koristeluun tai onnittelukorttien tekemiseen tai voihan noita käyttää vaikka paperinukkeina, nehän ovat taas muotia! Alla olevat muut kuvat ovat A4-kokoisia arkkeja. Myydään Hetassa kappaleittain. Useamman arkin ostamalla näistäkin pystyy tekemään tietysti vaikka 3D-kuvia.

1104734.jpg

1104736.jpg

On siellä muitakin, en nyt kaikkia tähän kuvaa - tästä voi klikata itsensä verkkokauppaan, tein sinne oman osaston tilda-kuville. On ne vaan niin sööttejä!