Askartelu- ja lahjakeidas Heta ja sammakko on nimensä mukaisesti askartelutarvikkeita ja lahjatavaroita myyvä pieni navetan kivijalkakauppa Vehmaalla, Vakka-Suomessa, vilkkaan Kustavintien varrella.

Heta ja sammakko avataan 1.7.2007 ja tässä blogissa seurataan myymälän perustusvaiheita ja alkuaikoja, muuta internet-kotia ei liikkeellä vielä ole. Syksyn edetessä kohti talvea avaa Heta myös nettimyymälän, mutta se tapahtuu vasta sitten, kun siihen ehditään panostamaan riittävästi voimavaroja. Kesä tulee menemään fyysisen myymälän kimpussa tiiviisti, onhan aukiolo jokapäiväistä 12.8.2007 asti.

Tässä ensimmäinen kuva myymälän sisätiloista:

670861.jpg

Kuva on otettu noin viikko sitten, tässä on tila tyhjennetty turhasta roinasta ja lattia on maalattu. Tämän jälkeen myymälätilaan on tuotu tiski ja Transpoint ystävällisesti kuskasi Fiskarsin tuotehyllyn paikalle viime viikon keskiviikkona.

Tänään on tilattu tavarahyllyt, kassakone ja maksupääte pankkikorttikäyttöä varten sekä ostettu mustia esiliinoja työvaatteeksi. Varsinaiset myytävät tuotteet odottavat jo toista viikkoa pakattuina Vantaalla, ne tuotaneen Vehmaalle heti juhannuksen jälkeen. Toiveissa näet on, että hyllyt saataisiin jo juhannukseksi paikalle ja niiden kokoaminen käyntiin viikonlopuksi.

Tällaiselta näyttää keitaassa tällä hetkellä. Parannusta luvassa lähiaikoina. Tervetuloa mukaan! Ilo kommentoinnista jää Sinun huoleksesi.