Mä en ymmärrä, miten voi näin kova kiirus olla koko ajan, olen kohta kuin eläköityneet ihmiset, jotka ihmettelevät, miten aiemmin kerkesivät töissä käydäkään. Tuntuu, etten blogiakaan ehdi päivittää, mutta tässä nyt välillä kaupan uutuus-kuulumisia ja vähän muutakin ajankohtaista.

Uusia yuzeneita tuli pitkän odotuksen päätteeksi ja nyt kaupassa neljä uutta mallia (uudet mallit löytyvät kategoriansa alusta). Itse tykkään ehkä eniten tästä vaaleansinisellä pohjalla olevasta sudenkorento-aiheisesta arkista

1310170.jpg

Uusia Tildoja on myös tullut valikoimaan ja nyt sieltä löytyy mm. hää-aiheisia kuvia, lehmiä ja vaikkapa tällaisia puisia vauva-nappeja

1310171.jpg

Marilyn-valokuvaleimasimia syötin kauppaan lisää alkuviikosta ja hänelle otin kaveriksi muutaman Elviksenkin. Lisäksi löysin tällaisen hauskan ääriviivatarra-arkin, niitäkin oli pakko ottaa myyntiin

1310319.jpg

Mahtaako siitä nyt näkyä mitään - mutta siinä on siis SAMMAKOITA! Lisäksi alakuvassa joutsen poikasineen ja keskikuvassa sorsia.

Että on jotakin näkyvääkin aikaiseksi saatu. Sammakkoprinssi on myös maalannut Hetan myymälän lattiat (ei verkkokaupassa), kestävät sitten kesän yli hyvässä kunnossa.

Blogitapaamisestakin oli tuossa jo puhetta, sopivia ajankohtia sais ehdotella niin voitaisiin lyödä päivä lukkoon ja alkaa rummuttaa asiaa jotta saataisiin mahdollisimman moni louna-kolkkalainen innostumaan asiasta. Lisäksi nyt työllistävät nuo tulossa olevat Turun kädentaitomessut, jotka ajatustyön lisäksi ovat aiheuttaneet ihan oikeaakin työtä: messuseinien suunnittelua ja valmistelua ja sitten sinne piti keksiä jotain pientä kivaa jaettavaa ja jotain uutta kivaa myytävää ja sellaista.

Olikohan tässä nyt enimmät uutiset......... No, kun ei nyt muuta tule mieleen , niin toivottelen oikein hyvää illanjatkoa kaikille! Askartelemisiin!