Varsinainen "kauppapäivä". Yhtään asiakasta ei koko päivänä käynyt, mutta kyllä Heta-täti puuhaa keksii, jos rauhaa riittää. Ensin aamulla tein yhden satsin vanerisydämiä äitienpäivälahjojen aihioiksi (tilaustyö), ja sitten testasin leikata vannesahalla koivunlehden mallisen vanerinkappaleen.

Sitten hioskelin ja maalasin ja krakleerasin ja dekupaassasin ja tein yhden Tilda-rasian ja yhden atc-kortin - lopputuloksena oli se, että sormeni olivat kaikessa edellämainitussa töhnässä ja vielä leimasinvärissä siihen päälle :)) Siinä vaiheessa olikin jo onnellinen, ettei ollut asiakkaita äimistelemässä kaupantätin ruokottoman näköisiä räpylöitä.

Tässä pari pari kuvaa

1480111.jpg

Eko-rasia tuunattuna Tildalla.

1480115.jpg

Sydän-muistilapputeline.

1480118.jpg

Pikkuarkku purjeveneellä.

1480122.jpg

Vanerinen koivunlehti, josta tuli ihan puun näköinen, kun tein nuo lehtiruodit ruskealla :))) Ruskean päällä on nyt krakleerausaine kuivumassa, huomenna vedän siihen uudestaan vihreän maalin päälle, katotaan, mitä siitä tulee - yhtään en tiä tuleeko kelvollista jälkeä. Ajattelin, että tuosta vois kans tehdä sellaisen muistilapputelineen, mikä toi sydänkin on. Tai jotain. Saa ehdottaakin, jos jotain kivaa tupsahtaa mieleen, kun tuon näkee. Se on kooltaan noin 30 cm kannasta kärkeen.

Laitanpa vielä kuvan siitä atc-kortistakin, niin on kaikki tämänpäiväiset tehelmykset näkösällä.

1480150.jpg

Tällä osallistuin Hiekkaoliivin SaturdaySurprise -atc-haasteeseen, jonka aiheena tänään oli "Sweet". Kortille annoin nimeksi "Sweet HoneyBeez".