Tänään käytetyt ovenkahvat:

689767.jpg

Finnvera.

Muoviura.

Levy-Jaati.

Muovitukku.

Asiat alkavat selvästi loksahdella valmiiksi. On toki jo aikakin. Huomenna varmaan koitan pestä hyllyjä valmiiksi, keskiviikkona lähdetään kuorman hakuun, Vantaalle. Sitten alkaa armoton tavaran purkaminen hyllyille. Samoin keskiviikkona varmaan tulee Lohikarilta tilatut myymälätarvikkeet, hinnoittelukone, erilaiset telineet, lokerikot, standyt ja muut sellaiset "roinat". Kassakoneen ja maksupäätteenkin varmaan voi hakea päivänä minä hyvänsä.

Ai niin, Hetan pankkikortti tuli tänään. Olen sitäkin pyöritellyt kädessäni kuin mitäkin idän ihmettä. On tää niin outoa nyt kun homma konkretisoituu. Positiivisessa mielessä, mutta kuitenkin.

Pitääkö askartelutarvikeliikkeessä olla ostoskorit? Itse en ainakaan sellaisia koskaan käytä (sitten on kyllä välillä kainaloita myöten tavaraa mukana), toisaalta tuntuu, että tarttis olla. Mutta nehän on kaikki niin reikäisiä, että ei pienet tavarat edes pysy niissä. Tarttis löytää joku "kaukalo-systeemi". Ideoita?

Edit 26.6.: Kiitos, pari kivaa kehittelyn arvoista ideaa oli jo kommenttilaatikkoon löytänyt tiensä. Joku pieni mutta tiivis kori ois varmaan hyvä, mistäköhän sellaisia vaan löytäis... Siinä tarvis kumminkin olla kantokahva. Kauppatorille korikauppiaan tarjontaa tarkastamaan! Jos se olis lastukori, niin ainahan siihen vois dekupaassata sammakoita, no problem. Kuitenkin mun mielestä pitäis olla joku luonnonläheinen materiaali, en hirviästi innostu muovista Hetaan.