Eedittiä 25.9.: Tänään tulivat tavarat, että vielä nopea toimituskin.

Matku Kuus Oy:stä pyysin tarjousta kangasmerkeistä, että jos sellaisia Hetalle teettäisin, niin mitä kustantaisivat. Aattelin, että olisivat näppäriä, kun sellaisen voisi sitten kiinnittää ihan mihin haluaa, vaikka essuun, takkiin, kassiin ymsyms. Vastaukseksi tuli, että lähettävät mallin ja pyysivät sitten mallin tutkimisen jälkeen palaamaan asiaan. Aattelin, että onpas hyvää palvelua - ja jäin odottamaan.

Alkuviikosta tuo malli sitten tuli - parissa päivässä itse asiassa. Ihmettelin kyllä jo pussukan nähdessäni, että ovatpas pullean kangasmerkin saaneet aikaiseksi, mutta silti pahaa-aavistamattomana avasin kuoren. Ja mitä sieltä paljastui? Kaksi erilaista kangasmerkkiä, toinen mustalla ja toinen oranssilla pohjalla, tällainen:

924177.jpg

ja lisäksi tällainen:

924178.jpg

Ihana lippalakki Heta-brodeerauksella. Olivat vielä käyneet Fronkin kuvan kotisivuilta napsasemassa mukaan kuviin ihan oma-alotteisesti. Kaiken huipuksi eivät veloita tuosta suunnittelusta mitään. Epäilinkin, että Hetan kuva saattaisi mennä brodeerauksessa epäselväksi, siinä kun on niitä viivoja joka suuntaan ja lähtöön. Mun mielestä nää oli aivan ihania! Lipan reunassa oli vielä oranssi teree (mitenkähän toi oikeesti kirjoitetaan muuten...), joka sopi kuin nenä päähän kun Heta-teksti on oranssilla:

924191.jpg

No ei tää vielä ollu parasta tässä asiassa: hinnatkin olivat tosi kivat ja ehdottomasti parasta oli se, että näitä ei tartte tilata tyyliin kymmenentuhattakappaletta, vaan ihan meidänkin tarvitsemilla määrillä. Tilasin nyt alkuun omalle porukalle lippikset ja kymmenen kangasmerkkiä, saahan noita sitten lisää, kun sinne varmasti jää malli koneen muistiin talteen. Otin kangasmerkitkin sitten harmaalla pohjalla, oli paras väriyhdistelmä meidän mielestä.

Että jos brodeerattuja tuotteita olet vailla, hyvää palvelua kaipaat ja edulliset hinnat kiinnostaa, niin ehdottomasti kannattaa tutustua kyseiseen firmaan, Heta suosittelee!