Tänään oli äkkiväärä päivä, kun piti puurtaa ja juhlia yhtä aikaa. Sammakkoprinssin tädin miehen 75-vuotispäivät alkoivat tänään klo 17 ja koska puoti sulkeutuu vasta klo 19, jäi nuorempi tytär ensimmäistä kertaa pidemmäksi aikaa yksin kauppaa pitämään. Heta käytti ihan oikein kolme minuuttia vaatteiden vaihtoon, neljän aikaan tuli pois puodista, heitti yhdet vaatteet nurkkaan ja toiset päälle ja sitten menoksi.

Onneksi ilmojen haltijatar oli suosiollisella päällä ja selkiytti taivaan illaksi, saimme istuskella ulkona kauniissa säässä.

Hetassa ei mitään ihmeempiä tänään tapahtunut, askarteluja ei ehditty tekemään, kun kaksi tavaralähetystä taas tuli tänään. Aika meni asiakkaita palvellessa ja siinä sivussa tavaroiden hinnoittelussa ja hyllyttämisessä. Nyt on enää yksi tilaus vetämässä. Toisesta tämänpäiväisestä tilauksesta vain jäi harmillisesti osa erään asiakkaan jo etukäteen varaamasta materiaalista tulematta eikä se toimitus ihan ongelmaton ollut muutenkaan, mutta onneksi vastapäässä on ihminen, joka ottaa asiat hoitaakseen ja selvittää pulmat. Näihin kai joutuu tottumaan.