Oli päivällä pituutta ja leveyttä. Aamulla ennen kuutta lähdettiin miehen kanssa pakettiautolla noutamaan Hetan varastoa. Takaisin kotosalla oltiin joskus kahden aikaan ja samantien alettiin tietysti sormet syyhyten purkaa laatikoita, ensin ladottiin kaikki autonkyydistä autotalliin kolmelle kuormalavalle ja sitten laatikko kerrallaan siitä Hetan puolelle ja purkamaan.

Otettiin ensin askartelutarvikkeet. Fiskarsseja tuli ja tuli ja tuli joka raosta, niitä pitäisi ainakin olla melko kattava valikoima. Siellä oli jotain uutta Fiskarssin leimasinsettiäkin muutama kappale, en ole sellaista missään vielä nähnytkään. Sitten korttipohjia - ja kirjekuoria - ja papereita - ja sitä sun tätä sun tota, mitä nyt askarteluliikkeessä on. 3d-kuvia ja ääriviivatarroja ja kohotarroja ja kimalleliimoja (ihana värilajitelma), hiukan erilaisia nauhoja, nappeja, decoupage-lakkaa ja päällyslakkaa ja krakleerausainetta ja erilaisia tusseja ja pensseleitä ja liimanlevittimiä ja helmiaskartelusettejä ja ja ja.

Kun askartelutarvikkeet näyttivät loppuvan käytiin lahjatavaroiden kimppuun. Purettiin laatikoita ja laatikoita ja laatikoita ja järjesteltiin sinne ja tänne ja tonne ja tyttö huokaili, että ihana ja ihana ja ihana. Vähän jotain merellistä, hiukan mökkielämään sopivaa ja sauna-aiheista ja lapsille jotain perinteistä ja värikästä. Jonkin verran sammakoitakin, tietysti. Olisihan sopimatonta, jos sammakot olisi unohdettu.

Lopetettiin hommat Hetassa ennen kymmentä, jolloin pääsin käsiksi sizzix-laitteeseen. Pakkohan mun oli sitä jo tänään päästä kokeilemaan. Ostin laitteen ja kymmenkunta stanssia näin alkuun, niitä voi sitten täydennellä pikkuhiljaa. Ajatus olisi, että voime tehdä erilaisia aukkoja myytäviin korttipohjiin ja lisäksi myydä erilaisia muotoja pienissä erissä ja vielä vuokrata koneen käyttöaikaa Hetan tiloissa siten, että asiakas saisi leikata vaikka omista papruistaan kuvia niin paljon kuin vuokraamanaan aikana ehtii. Aivan sairaan ihana vehje ja tosi kaunista jälkeä tekee! Ilman kuvaa ei oikein pysty selittämään, mutta fakta on, että mä olen painanut ku hirvi risukossa aamu kuudesta alkaen ja olen nyt totaalisen kypsä vällyjen väliin, joten en enää tänään jaksa valokuvia koneelle laittaa. Niitä seuraa huomenna.

Heta oli taas saanut pari uutta tilaajaa blogilistalta, mukava niin, ja lisäksi muutama minulle ennestään täysin tuntematon bloggaaja on käynyt kommentoimassa tätä touhua ja sehän on aina tosi mukavaa, että saa uusia ystäviä, tervetuloa vaan mukaan kaikki. Tässä alkaa olla kuumat paikat kun h-hetkeen on enää kolme päivää ja yksi yö päälle - kohta täytyy alkaa laskea jäljellä oleva aika tunneissa eikä enää päivissä.

Mulla alkaa jossain takaraivossa jännityskäyrä vähän nousta. Uskon toki, että kyllä tänne JOKU silloin avajaispäivänä tulee, mutta voi kun tulis oikea hirmuhärdelli josta toipumiseen menisi viikko. Oisko vähän hienoa? Mä meen oikeesti lepäämään nyt, ennenkuin sekoan lopullisesti.

Jaa, vielä yksi asia, mistä oli kysytty. Vastaan nyt tässä kaikkien nähtäväksi samantien: Hetassa käy maksuvälineenä käteinen ja pankkikortti, luottokorttiostoja meillä ei voi tehdä. Huomenna menen itse asiassa hakemaan kassakoneen ja maksupäätteen, sieltä soitettiin tänään, että koneet saa hakea. Sen jälkeen ainoa puuttuva onkin enää Lohikarin toimitus, jossa tulee telineitä ja sen sellaista myymälätarviketta (mm. standyja ja hinnoittelukone ymsymsyms). Tänään soitin sinne ja kyselin tilannetta, pakkasivat tavaroita parhaillaan (mä jo mielessäni niitä tänään toivoin tuleviksi), joten menee varmasti perjantaihin ennenkuin ne ovat täällä asti.

Ja NYT mä lähden nukkumaan. ÖITÄ kaikille kulkijoille! Ja huomenna kuvia...