Tänään päästiin tylsään ja melko pitkälliseen työvaiheeseen, hinnoitteluun. Kyllähän sitä varmaan normaalin varastontäydennyksen sitten joskus jatkossa hinnoittelee tuossa tuokiossa, mutta nyt kun on koko varasto periaatteessa hinnoiteltavana, niin lätkiä saa tinautella melkoisen määrän tavaroihin. Alkuun kuitenkin päästiin, uskaltaisin jopa sanoa hyvään alkuun. Toki hommia jäi vielä niin, ettei vapaa-ajanongelmia varmasti tarvitse surra ennen avajaisia.

Tänään tuli siis se Lohikarin odotettu tilaus, mutta pettymys oli kyllä melkoinen. Mikään teline/lokerikko/muu väkkyrä ei tuntunut sopivan siihen käyttötarkoitukseen, johon olin ajatellut. Päivällä vääntelin vaihtoehtoja suuntaan ja toiseen, nyt alkaa olla telineissä jo jotain tavaraa vaikka tuska kasvoi välillä melkoiseksi. Pahin mutta on nyt se, että esimerkiksi 3d-kuvilla ei ole mitään järjellistä paikkaa vielä ääriviivatarroista puhumattakaan. Täytyykö mun ne kansioihin pistää? Huono puoli siinä on vaan se, että sitten tarttis olla kans pöytätilaa kansioiden selailemiseen, eikä pöytätilaa Hetasta löydy, ainakaan tyhjänä.

Mutta kaikenkaikkiaan päivä on vienyt asioita ihan hyvin eteenpäin, joten turha noita jäädä murehtimaan, tässä on tärkeämpääkin tekemistä. Nyt vaan välillä lepäämään, aamulla jatkuu tohina.

Päivän ehdottomasti lämmittävin posti: Onnittelu- ja tsemppauskortti Heta ja sammakolle Kaisalta Lapualta. Olin ihan tippa linssissä, että joku viitsii nähdä vaivaa minun eteeni noin, joten lämmin kiitos, Kaisa! Toivottavasti jossain vaiheessa matkanne suuntautuu tänne Vakka-Suomeenkin ja pääsisit näkemään Hetan ihan livenä. Ansku aina välillä soittelee ja pottuilee jotain milloin mistäkin, sekin lämmittää mukavasti; vaikka aina ei ehdi nyt juttelemaan jäädä pitkäksi aikaa, niin tietää, että toinen kuitenkin muistaa.

Avajaisissa tullaan nähtävästi suureksi ilokseni näkemään myös blogiystäviä, tätä askartelujengiä on tulossa jokunen ainakin paikan päälle (Anskun lisäksi siis). Elämme mielenkiintoisia aikoja. Keitaan blogiystävien joukko on taas myös kasvanut, tilaajia oli blogilistalla nyt jo 28. Kiitos joka ainoalle kiinnostuksestanne, olis mukava nähdä kommenttilootasta keitä kaikkia täällä seikkailee, pitäkää kommentoinnin kynnys mielessänne matalana tai jopa olemattomana, tällaisessa projekti-blogissa kommenttien merkitys ainakin mulle korostuu paljon.