Tänään oli aamulla asiakasrypäs ja iltapäivän aluksi täräytti sitten Transpoint pihaan tuoden lavallisen tavaraa - Hetan tilauksen. JEE, saadaan täydennystä. Sekä askartelutarvikkeita että lahjapuolellekin muutama uusi hiplattava hyllyyn. Mukavasti saatiin tavarat laitettua paikoilleen ja siinä sivussa palveltua asiakkaita, kunnes neljän aikoihin tuli puhelimeen tekstiviesti, että Matkahuollossa on paketti noudettavissa. Jepulis, jo toinen toimitus tänään.

Sain ilmoittaa yhdelle asiakkaalle, että "Tilaamasi satiiniruusut ovat saapuneet. Palvelemme joka päivä kello 10-19." ja toiselle, että lankasakset, joita hän oli vailla, löytyvät nyt Hetan hyllystä. Tuli hyvä olo, kun sai toiveet toteutettua ja vielä pikaisella aikataulullakin.

Nyt on 3d-kuvakansio taas pullollaan ja skräppipaperilehtiöitä saatu hyllyyn. Lisäksi uusia ihania leimasimia, kiiltokuvia, eyeletteja ja decoupage-tarvikkeita (puurasioita, tarjottimia, puukilpiä, servettejä) ja kaikenlaista muuta tarpeellista ja ah, niin ihanaa.

Huomista odotan mielenkiinnolla, onhan kyseessä Hetan historian ensimmäinen lauantai-päivä. Liikkuvatko ihmiset tuolloin vai makaavatko kesäturistit mökeillä ja karavaanarialueilla ja paikalliset kotosalla? Huomisen jälkeen ollaan taas viisaampia.