Hyllyt toimittavasta liikkeestä luvattiin, että ne voisivat ehkä mahdollisesti jopa luultavasti saapua ennen juhannusta eli tällä viikolla ja että he sitten soittavat (tietysti!) kun hyllyt ovat tulleet. Odotan sen ihmeen näkeväni, huonoja kokemuksia on isommistakin ostoksista. Tällä hetkellä Hetassa on tosiaan vasta Fiskarsin hylly:

671254.jpg

Metallihäkkyrä ei tyylillisesti navettaan mitenkään sovi, mutta otin sen kuitenkin, koska se on varmasti todella käytännöllinen Fiskarsin työkalujen esillepanoon. Muutoin Hetaan on tulossa suorat pähkinäpuun väriset (siis melko tummanruskeat) kotimaiset hyllyt. Ajatuksena oli, että otetaan hyllyt mahdollisimman neutraalit, antaa muuhun sisustamiseen pelivaraa.

Kassatiski on toinen kaluste, joka Hetasta nyt jo löytyy:

671263.jpg

Tiskissä on itse asiassa kaksi osaa ja ajattelin ainakin aluksi kokeilla toimiiko tuolla tavalla limittämällä, kulmaan saa jonkun hyllyn tai displayn vielä laitettua.

Taustalla näkyy vasikkakarsina, jonka aion hyödyntää liikkeen sisustuksessa, aion sinne laittaa jonkinlaisen vaihtuvan näyttelyn myynnissä olevista lahjatavaroista ja lisäksi askartelun mallitöitä yms.

Karsina on todellinen tunnelmanluoja, teimme sinne jouluna seimikuvaelman, joka näytti tältä:

671275.jpg

Pienellä vaivalla todella kaunista katsottavaa.