Armonaikaa noin kymmenen tuntia, sitten pitäisi kaiken olla sen verran valmista, että oven voi avata asiakkaille. USKOMATONTA! Siis se, että nyt oikeasti ollaan tässä hetkessä ja meillä oikeasti on tuolla alhaalla ihan oikea myymälä, missä on ihan oikeaa tavaraa hyllytolkulla.

KIITOS kaikille ihanista onnentoivotuksista, kuten totesin jo aiemmin, onneakin todella tarvitaan, pelkkä tahto ei riitä. Viimeisiä hintoja koitan tavaroihin tässä saada esille. Hinnoittelukone oli ihan susi (kiitos vaan siitäkin riesasta), kun ensimmäinen rulla loppui, ei uutta saa tilalle millään ilveellä niin, että se toimisi siististi. En tiedä missä vika, mutta reklamaatiota on maanantaina lähdössä ja lujaa. Siispä loppuihin tuotteisiin ollaan jouduttu kirjoittelemaan hintalappuja kuitenkin käsipelillä. Aikaavievää ja turhauttavaa, kun uusi kone makaa vieressä käyttökelvottomana!

Stressi? Mullako? Ei nyt sentään!

Nukkekoti-juttuja tuolla kyseltiin, sen verran on kassatiskin lokerikossa otettu mineilyt huomioon, että muutama astiasto ja yksi ompelijan tarvikesetti sieltä löytyy (okei, en voinut vastustaa!!!) ja jos kysyntää on, niin tietysti laajennetaan valikoimaa!

Sizzix-stanssikoneella tehtyjä paperikuvioita tulee varmasti myös nettikauppaan - kunhan sen joskus syksymmällä saan käyntiin. Nyt rauhoitan tämän loppukesän tuolle fyysiselle myymälälle, se kun on tosiaan auki joka päivä varje dag every day klo 10-19 huomisesta alkaen (kääks!) aina elokuun 12. päivän iltaan asti.

MUTTA ystävät, ei tässä auta laiskana olla. JOS HETAN AVAJAISIIN OLLAAN VANTAALTA ASTI TULOSSA, täytyy kaiken olla kunnossa.

Ostoskoritkin sain äsken valmiiksi, niistä ja muustakin kuvia tuonnempana, nyt ei ehdi kameran kanssa touhuta, mutta huomenna koitan räpsiä ahkerasti, jos illalla saisin kuvareportaasin päivän tapahtumista kasaan. Palataan asiaan. Heta vaikenee. Helsinki, Porilaisten marssi!

Edit 1.7. klo 01.43: Nyt on tehty kaikki mikä tehtävissä tänään on - tai siis eilen, koska nythän on jo huominen ja SE  S-U-U-R-I  PÄIVÄ. Aamulla luultavasti alkaa pääkoppa raksuttaa "unohdus-listaa"...