Neljäs Hetan aukioloviikko alkoi, uskomatonta vauhtia tämä aika on mennyt. Enää kaks viikkoa lomaa, kolme viikkoa Hetan jokapäiväistä aukioloa, sen jälkeen voinkin "laskeutua syksyyn" ja alkaa suunnitella verkkokauppaa.

JOS jollakulla on kokemuksia (hyviä tai vähemmän hyviä) eri verkkokauppa-ohjelmista, niin mulle saa nyt vinkkailla niistä tosi mielellään, joko kommentilla tai sähköpostilla, kaikki otetaan kiitollisuudella vastaan.

Tänään taas yksi blogi sai kasvot. Kirsi-Marja poikkesi Hetassa kahden ystävänsä kanssa. Reilut pari tuntia tyttäret saivat aikaa ajomatkaan kulumaan (mukaanlukien kaksi pienen-pientä harhaanajoa). Heidän lähtönsä jälkeen mua huvitti K-M:n ostosten suuruus suhteessa myymälään tulemiseen käytettyyn matkaan, aikaan ja vaivaan: kaiken käkätyksen ja höpötyksen ohessa Kirsi-Marja osti neljä servettiä muistaakseni (Marilynejä ja kissoja). Ei tainnut paljon hyllyjä päin ehtiä vilkaista, kun meillä oli niin kädet täynnä juttelemista. Tekemäni (täälläkin esitellyt) kellot hän kävi kurkkimassa läpi.

Muutoin päivä oli "normaali". Ihmisiä suht tasaisesti. Hieno päivä, jälleen.