Olin ajatellut, että tämän tuotteen tuomme markkinoille vasta siellä Turun kädentaitomessuilla, mutta enhän mä malta noiden laatikoiden päällä täällä yksinäni istua! Olen näitä jo joillekin atc-tarvikkeita viime päivinä ostaneille laittanut tilauksen mukana extrana katsottavaksikin, joten joku voi jo ihmetellä, että mikäs se tämä tämmöinen atc-kortti on.

Siispä laitoin sen jo verkkokauppaan, joten, saanko esitellä: atc-korttipohja valmiiksi painetulla taustalla tietoalueineen:

1334061.jpg

Siitä tulee tommonen merkillisen ruudukas tässä tietokoneella, mutta elävässä elämässä se on ihan pehmeä ja kaunis se painatus. Jatkossa atc-korttipohjamme ovat näitä (värilliset poistuivat kaupasta jo) ja niitä on myynnissä eri kokoisissa erissä ja tietenkin siten, että mitä isompi erä, sen halvempi kappalehinta.

Kortissa käytetty pahvi on todella paksu (350 g !) ja laadukas ja kortin työstettävä puoli on himmeän valkoinen (tämä tekstihän on ku maalimainoksesta). Käy siis pohjaksi millä tahansa tekniikalla toteutettaviin atc-kortteihin. Toivottavasti pidätte, se on teitä varten suunniteltu ja toteutettu!