Odotin tätä perjantaita mielenkiinnolla: kaksi Hetan aiempaa viikonlopun alkua ovat olleet hiljaisia päiviä. Kaikilla tuntuu olevan kiire mökille ja paikastaan auringossa eli autojonossa ei kukaan luovu suurin surminkaan. Tulisiko tästä samanlainen?

Ensimmäinen asiakas kopisteli sisään heti kymmenen jälkeen kassit kädessään: hän tuli papereistaan stanssaamaan sizzixillä kuvioita. Tuli toinen, kolmaskin, ja yhtäkkiä, tutut kasvot ovenpielessä: Heli M, joka avajaispäivänä pääkaupunkiseudun porukassa jo kävi Hetaan tutustumassa, seisoi lapsen kanssa edessäni - kuinka mukava yllätys!

Tasaiseen tahtiin pitkin päivää tuli ihmisiä. Ei suurostoja, mutta tosi iloisia ihmisiä, rupatellessa meni tovi jos toinenkin. Tänäänkin muutaman kerran sain selittää myymälän nimen taustaa (jota edelleenkään en aio kertoa täällä - jos kiinnostaa, pistäytykää).

Paras perjantai tähän asti! Yksi uusi kone käytiin hankkimassa eilen, mutta siitä lisää sitten kun ehdin kuvata koneen ja tehdä ensimmäiset mallityöt (ovat jo työn alla, huomenna valmistunee). Puutöihin se kuitenkin liittyy.