Koko kevään olen odottanut saavani uusia ihania Tilda ranta-leidejä kauppaan ja nyt niitä satsin sain. Samoin kuin boordeja sekä niihin että maaseutu-sarjaan ja lisäksi maaseutu-sarjaan kuuluvia taustojakin muutamia. Lisäksi vielä muutamia pikkuihanuuksia, tarroja, nappeja ja yhtä nauhaa.

Lisäksi Tilda-opasvihkonen, jonka laitan verkkokauppaan siten, että niin kauan kuin niitä sieltä pystyy tilaamaan, sellaisen saa veloituksetta tilatessaan vähintään 25 eurolla (jos tilauksessa on Tildoja mukana ainakin osittain) ja käydessään valitsemassa sen ostoskoriinsa (vähennän sen hinnan tilausvahvistusta laittaessani). Muutoin sen voi tilata 3 euron hintaan.

1474987.jpg

Mutta pitemmittä löpinöittä siirryn päivittämään verkkokauppaa. Sinne on tulossa myös joltinenkin läjä uusia eläin-aiheisia, kukkia ja lapsi-aiheisia 3d-arkkeja.

1475152.jpg

Esimerkiksi nämä söpöläiset löytyvät verkkokaupast ennen aamua - päätin, että nukkumaan en mene ennenkuin tämä homma on tehty.

Laskurissa on näköjään paukahtanut 50 000 rikki sitten eilisen. KIITOS kaikille kävijöille - mielelläni näkisin useammin, keitä täällä käy, kommentit ovat aina erittäin tervetulleita!